• Lampe Berger brander starters set rond

Lampe Berger brander starters set rond

Lampe Berger brander starters set rond

Merk:Lampe Berger
Model:LP26001
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €42,50

  • Excl. BTW:€35,12

0 beoordeling(en) Geef beoordeling

De startersset is mooi geprijsd en bevat een flesje neutraal en een geparfumeerde vloeistof. 

De Lampe Berger katalytische branders zijn gemaakt van glas en worden geleverd met een katalytische brander met lont, een vultrechter, een afsluitdop en een gebruiksaanwijzing.

Lampe Berger

Nare luchtjes in huis zijn verleden tijd dankzij de katalytische branders van Lampe Berger. Dankzij de unieke technologie die nare luchtje weghaalt en een heerlijk parfum daarvoor in de plaats verspreid. Zo ruik je dus niet meerdere geuren door elkaar, maar ruikt het heerlijk fris in huis. De branders zijn geschikt voor elke ruimte: de woonkamer, kantoor, keuken, slaapkamer, badkamer, gang, etc. Bepaal zelf de sfeer in huis door te kiezen uit één van de vele parfums van Lampe Berger!

Hoe werkt het?

Als je de brander voor het eerst gebruikt, dien je hem eerst klaar te maken voor gebruik. Vul de brander voor ongeveer de helft  met parfum, droog de Lampe Berger goed af en plaats de lont in het parfum. De lont moet nu eerst 20 minuten weken voordat je de brander kunt gebruiken. Steek vervolgens de brander aan en laat deze gedurende 2 minuten branden. Daarna blaas je de vlam uit en plaats je de opengewerkte dop over het nu hete steentje. Vervolgens gaat de katalytische brander aan het werk om de lucht te reinigen en te parfumeren. Laat de brander gedurende ongeveer 20 minuten zijn werk doen. Daarna ruikt je kamer weer heerlijk fris!  Je kunt nu desgewenst nog een andere ruimte parfumeren. Ben je klaar? Plaats dan de afsluitdop op de brander.

Neutrale geur

Wil je alleen nare luchtjes uit je huis halen, maar heb je liever geen parfumgeur in huis? Gebruik dan de neutrale vloeistof van Lampe Berger.  De neutrale navulling kun je ook gebruiken om andere parfums minder sterk te maken. Mix dan een beetje van de neutrale vulling met de vulling mét geur en voilà; het is een stuk minder sterk. Ideaal als je van een subtiele geur houdt. Let op: het is niet mogelijk andere geuren met elkaar te mengen. Dit kan namelijk zorgen voor chemische reacties.

Enkele tips:

  • Wil je wisselen van geur?  Als de brander leeg is gebruik je eerst een beetje neutrale parfum van Lampe Berger gedurende +/- 10 minuten.
  • Laat de Lampe Berger niet de hele tijd aan staan. Ongeveer 20 minuten gebruik is voldoende voor een gewone kamer.
  • Houd de brander uit de buurt van dieren, kinderen en warmtebronnen en zorg dat de brander stabiel staat.
  • Als je de brander aansteekt en deze gedurende 2 minuten laat branden, laat de brander dan nooit onbewaakt achter. 

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren