• Wenskaart amberboom vlierbloesem

Wenskaart amberboom vlierbloesem

Wenskaart amberboom vlierbloesem

Model:WK45255
Beschikbaarheid:In vooraad
  • €1,95

  • Excl. BTW:€1,61

0 beoordeling(en) Geef beoordeling

De kaarten serie van Afternoon Stories is gebaseerd op het Italiaanse leven!

Het is een niet gevouwen kaart in een kraftpapieren envelop.

Bijna elk Italiaans gezin heeft meerdere moka potjes in het keukenkastje staan.

Er zijn heel veel soorten en maten maar dit soort is de meest gebruikte.

Dit kaartpapier wordt gemaakt uit landbouwafval en is 100% boomvrij en 100% gerecycled 295 gr/m² papier. Het papier heeft door de pulp een natuurlijke bruine tint en fijne splinters waardoor elke kaart een unieke uitstraling heeft.

De afmetingen van de kaarten zijn 148×105 mm en passen perfect in de 100% gerecyclede bruine kraftpapieren enveloppen van 115×160 mm.

Het kaartpapier wordt gemaakt uit bagasse, een restproduct uit de suikerrietindustrie. Bagasse is de pulp van de stengels en bladeren dat overblijft nadat het sap eruit is geperst. Er zit een hoog percentage cellulose in waardoor het uitermate geschikt is voor het maken van karton en papier. Dit proces heeft minder chemicaliën nodig dan papier gemaakt uit houtvezels.

Deze kaarten worden in kleine oplage digitaal gedrukt in Nederland. De drukmethode van de digitale pers is gebaseerd op droge toner en elektrostatische aantrekkingskracht waarbij er geen chemisch proces plaatsvindt. Er zijn geen drukplaten meer nodig waardoor verspilling van inkt en papier tegengegaan wordt en er niets schoongemaakt hoeft te worden. Tevens worden de gebruikte toners door de leverancier gerecycled.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren