• Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange liter

Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange liter

Annie Sloan Chalk Paint Barcelona Orange liter

Merk:Annie Sloan Chalk Paint
Model:ASP31022
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €29,50

  • Excl. BTW:€24,38

0 beoordeling(en) Geef beoordeling


Al 25 jaar is de beroemde Annie Sloan Chalk Paint de beste  krijtverf voor het schilderen van meubels maar ook voor accessoires, kozijnen en deuren enzovoorts.

De watergedragen verf is zeer makkelijk in het gebruik en geeft mensen de kans direct creatief te zijn, omdat er niet geschuurd en gegrond hoeft te worden.

Verder kun je gemakkelijk van gedachten veranderen, want de verf is makkelijk overschilderbaar, ook nadat een waslaag is aangebracht. 

Milieuvriendelijk en kindvriendelijk vanwege het vrijwel ontbreken van oplosmiddelen. Ook zeer geschikt voor de kinderkamer dus.

Je kunt het gebruiken op elke ondergrond, zoals geschilderde of gewaxte meubels, keukenkastjes, glas, metaal etc. Zowel binnen als buiten.

De verf kan verdund worden met water voor bijv. whitewash, waardoor de houtnerf zichtbaar blijft.

De kleuren zijn zodanig samengesteld, dat ze goed onderling gemengd kunnen worden.

Je kunt de verf afwerken met Annie Sloan soft wax of laquer (vernis). Hierdoor wordt het oppervlak afneembaar en slijtvaster.

Wil je meer weten? lees dan deze factsheet.  

Wat ook leuk is:  Tutorials kijken op YouTube. In deze serie van instructiefilmpjes zie je Annie Sloan zelf aan de slag en geeft ze je alle informatie die je nodig hebt.

Een liter is voldoende voor 10 a 12 m2. Afhankelijk van de ondergrond in 1 of 2 lagen aanbrengen met de kwast. Daarna kwast uitspoelen in lauwwarm water.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren